Carta La Daurada
Per compartir
-
Braves La Daurada
-
Ensalada russa fumada
-
Musclos a la marinera
-
Musclos a la brasa
-
Musclos al vapor
-
Croquetes tonyina vermella i kimchi 6u.
-
Croquetes de porro escalivat 6u.
-
Croquetes de pollastre de corral rostit 6u.
-
Croquetas d' ou fregit amb botifarra negra
-
Calamars a la romana con tàrtara d' alfàbrega
-
Tallarines a la plantxa
-
Ortiguilles de mar a l'andalusa
-
Combinat de closques a la planxa
-
Zamburiñas a la planxa 6u.
-
Pernil ibèric de bla tallat a mà acompanyat de pa de coca amb tomàquet i oli
-
Ostra Guillardeau nº2
- 8
- 10
- 11
- 11
- 11
- 12
- 12
- 12
- 12
- 14
- 15
- 18
- 18
- 18
- 26
- 5,5/u.
-
Braves La Daurada
-
Ensalada russa fumada
-
Musclos a la marinera
-
Musclos a la brasa
-
Musclos al vapor
-
Croquetes tonyina vermella i kimchi 6u.
-
Croquetes de porro escalivat 6u.
-
Croquetes de pollastre de corral rostit 6u.
-
Croquetas d' ou fregit amb botifarra negra
-
Calamars a la romana con tàrtara d' alfàbrega
-
Tallarines a la plantxa
-
Ortiguilles de mar a l'andalusa
-
Combinat de closques a la planxa
-
Zamburiñas a la planxa 6u.
-
Pernil ibèric de bla tallat a mà acompanyat de pa de coca amb tomàquet i oli
-
Ostra Guillardeau nº2
- 8
- 10
- 11
- 11
- 11
- 12
- 12
- 12
- 12
- 14
- 15
- 18
- 18
- 18
- 26
- 5,5/u.
De l'hort
-
Porro a la brasa amb truita marinada, mató i magrana
-
Amanida de tomàquets (naturals, marinats i confitats) amb verat marinat i piparres
-
Verdures a la brasa amb romesco
-
Xató de Vilanova
-
Amanida de burrata, tomàquet i alfàbrega
- 12
- 12
- 14
- 14
- 15
Peix
-
Pop amb puré fumat i salsa de muhammara
-
Turbot cruixent, beurre blanc i tirabecs
-
Gamba vermella de Vilanova
-
Peix de la llotja
- 24
- 26
- S/M
- S/M
Carn
-
Lagarto ibèric, puré fumat i poma confitada
-
Costella de vaca vella nikkei acabada a la brasa i puré amb tòfona
- Espatlla de xai * (mín 2 pax)
- Entrecotte (500gr) **
- Llom baix amb 40 dies de maduració (500gr) **
- * Guarnició de patata fornera
- ** Guarnició de pebrot al piquillo i patata gratén
- 18
- 26
- 26
- 32
- 34
Especialitats
-
Caneló XXL de rostit de vedella, cansalada i foie
-
Tàrtar de gamba blanca de Vilanova
-
Steak tartar, emulsió del moll de l'os i brioix
-
Orada a la sal (mín 2 pax)
-
Orada al forn (mín 2 pax)
- 14
- 18
- 24
- 26
- 26
Arrossos (mín 2 pax)
Arrossos
(mín 2 pax)
- Arròs vegetarià de mini verduretes
-
Fideuà de calamar i musclos
- Arròs de lagarto ibèric i bolets
- Arròs de melós de galtes de vedella
-
Arròs negre amb zamburiñas
-
Arròs parellada
-
Arròs de turbot i tirabecs
-
Arròs de calamar de potera i cansalada ibèrica
-
Arròs de gamba vermella
-
Arròs de llamàntol *
- * Opció sec o caldós
- 18
- 18
- 19
- 20
- 22
- 22
- 24
- 24
- 26
- 30
Postres
- Mig Mig
-
Lemon Pie
-
Taronja amb xocolata
-
Coulant de formatge de cabra
-
Torrija de brioix, crema anglesa i gelat de galeta Maria
- Gelats artesans *
- * Consulta al·lergèns en cada cas
- 5
- 6
- 6
- 7
- 8
- 8
- Gluten
- Ou
- Llet
- Fruits secs
- Peix
- Crustacis
- Marisc
- Mostassa