PRESENTACIÓ DEL FESTIVAL

Benvinguts a la primera edició del JAZZ & BLUES LA DAURADA FESTIVAL de Vilanova i la Geltrú. La direcció artística d’aquest festival vol donar les gràcies a totes les persones i entitats que han fet possible l’organització d’aquest esdeveniment. Tots i cada un d’ells estan vinculats a la música d’una manera o altra però estem segurs que a més amb un sentiment molt intens per aquest art. Molta gent ens pregunta perquè, nosaltres diem i per què no? Portem aquest estil musical a la sang i un festival així és una forma més d’expressar el que sentim. Què és Blues dins el Jazz? Doncs podríem dir que és l’estil que va generar aquesta forma musical com a tal.

Llegir més

PROGRAMACIÓ DE LES ACTUACIONS

ESPAI DE DIA - TERRASSA

11.00H

Escola Freqüències de Vilanova i la Geltrú
Escola de Música de Vilafranca del Penedès
Escola de Músics El Vendrell
Escola AMACAT de Masquefa

14.30H

MASTER CLASS by Vicens Martin

15.30H

Dino Quartet

17.00H

Paquito Blues Band

18.30H

JAM SESSION by Paquito Blues Band

ESPAI DE NIT - PISTA CENTRAL

20.00H

SWING CLASS by Ruth Bartolome

21.00H

Big Band Escola de Músics del Vendrell
amb Susana Sheiman

22.30H

Dj Tedi KGB

23.00H

Barcelona Big Blues Band
Ivan Kovacevic
Big Dani Pérez
Myriam Swanson
Lluís Coloma
Agustí Burriel

01.00H

CLOSING Dj Tedi KGB

ARTISTES, MUSICS I ESCOLES

ESCOLES DE MUSICA

Escola Freqüències de Vilanova i la Geltrú

L’Escola de Música Freqüències va néixer l’any 1994 a Vilanova i la Geltrú i és un centre educatiu que busca el desenvolupament integral de les persones oferint un espai de relació i d’estudi on fomentar la comunicació a través de la música. Es pot estudiar qualsevol instrument i estil, i es dóna la llibertat a l’estudiant d’escollir horaris i professor.

Llegir més

Escola Municipal de Música de Vilafranca del Penedès

L’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet, des de sempre ha tingut clar que la música moderna havia de ser present dins l’escola. Des dels seus inicis, ara fa 20 anys, sempre ha tingut una “àrea de música moderna”, amb professors de música moderna, combos i des de fa 10 anys dues big bands estables.

Llegir més

Escola de Músics El Vendrell

L’escola Músics es crea amb l’inquietud d’oferir un ensenyament musical de qualitat i potenciar actuacions en directe amb caràcter divulgatiu i pedagògic. A la sala d’audicions de l’escola cada quadrimestre es fan audicions de tots els instruments, col·laborem en el cicle de jazz de l’Auditori Pau Casals des de la primera edició, organitzem concerts a diferents indrets de la Vila i a l’escola.

Llegir més

Escola AMACAT de Masquefa

L’embrió de l’Aula Musical l’Alzinar-Cal Tenas (AMACAT) de Masquefa es troba a la Societat Recreativa i Cultural l’Alzinar, on va néixer el 2010. L’AMACAT està formada per músics professionals amb un llarg recorregut tant al món docent com en la vessant interpretativa i artística, actuant arreu del territori català, espanyol i fins i tot a nivell internacional.

Llegir més

MUSICS I ARTISTES

Vicens Martin

Actualment és professor al Conservatori Superior de les Illes Balears i del projecte educatiu de Big Bands infantils a l’escola Concepció de Barcelona, però ha recorregut una àmplia trajectòria.

Llegir més

Dino Quartet

El talent local està representat a la pròpia essència del programa del Jazz & Blues La Daurada Festival, és per aquest motiu que comptar amb una formació de Vilanova i la Geltrú com la Dino Quartet és tota una declaració d’intencions.

Llegir més

Paquito Blues Band

La Paquito Blues Band està presentant el seu tercer disc. Aquesta banda inicia les seves primeres passes musicals en estils com el funk, el rock, el soul i el R&B, però en la maduresa de la seva formació s’han centrat en el pare d’aquests estils, el Blues.

Llegir més

Ruth Bartolome

“La màgia de la música és una expressió de l’ànima, que es por transmetre amb el cos”, així Ruth Bartolomé, ballarina de jazz, ens convida a gaudir de la dansa oferint una classe oberta d’iniciació i participar de la música des d’una altra perspectiva.

Llegir més

Big Band Escola de Músics el Vendrell

La Big Band de l ́Escola de Músics El Vendrell és una orquestra de jazz formada per una vintena de músics, tots ells alumnes i exalumnes de l ́esmentat centre i amb el reforç d’alguns professors.

Llegir més

Susana Sheiman

En els últims anys la Big-Band ha realitzat una sèrie de concerts amb músics solistesconvidats com el saxofonista Xavier Figuerola, el trompetista David Pastor, el saxofonista Eladio Reinón, els guitarristes Vicens Martin i Vicenç Solsona, el trombonista Toni Berenguer, la cantant Susana Sheiman. el pianista Ramon Escalé, el cantant Bruno Oro i la cantant Carme Canela.

Llegir més

Ivan Kovacevic & Barcelona Big Blues Band

Ja sigui com a director i artífex de la Barcelona Big Blues Band, com a membre dels Mambo Jambo, com a integrant de la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra o com contrabaixista del tríode Bernat Font, Ivan Kovacevic ha deixat clara la seva condició gairebé sobrehumana a l’hora de desdoblegar-se en totes aquestes propostes musicals sense perdre un gram de la seva integritat i energia.

Llegir més

Big Dani Pérez

Nascut a Barcelona al 1979, Dani Pérez és un dels artistes més reconeguts de l’escena estatal al camp del Jump Blues, Rock & Roll, Rhythm & Blues i Boogie Woogie.

Llegir més

Myriam Swanson

Myriam Swanson va néixer a Barcelona al 1978, i des d’adolescent va començar la seva carrera en formacions underground de la ciutat que la va portar als estils Rhythm’n’Blues i al Rock’n’Roll. Myriam és una cantant, compositora i intèrpret que porta en les seves influències a mites com Etta James, Bessi Smith, Dina Washington o Ella Fitzgerald.

Llegir més

Lluís Coloma

Lluís Coloma és l’ambaixador del Blues & Boogie Woogie a Espanya, i és reconegut a Europa i Àsia com un virtuós del piano en aquests estils. La seva música és única, amb un especial toc personal que li converteix en un excepcional pianista i compositor, combinant el Blues i el Jazz amb les seves influències musicals catalanes i espanyoles.

Llegir més

Agustí Burriel

Agustí Burriel és una de les veus més reconegudes i sol·licitades entre les formacions de swing i blues que circulen pel país. Destaca perquè apropiar-se del repertori de Frank Sinatra i defensar-lo amb solvència i personalitat pròpia, tasca que no es troba a l’abast de qualsevol.

Llegir més

Dj Tedi KGB

Aquest DJ ofereix, tal i com ell mateix descriu, “sessions ciencio-fictícies de músiques anyenques”. Es va donar a conèixer a la nit barcelonina a causa de les seves sessions de música afroamericana de principis del segle XX. A més, part de la seva fama ha estat per regentar diversos locals on ha abrigat amb el seu art directes de bandes locals de jazz i blues.

Llegir més

LA GASTRONOMIA DE NEW ORLEANS

BOCATERIA I TAPES

La gastronomia amb arrels de jazz i blues estarà present també a la nostra oferta de bocateria i tapes al servei de barra a la nostra Terrassa-Restaurant. Tot un assortiment especial de cajun, hamburguesses, patates braves i molt més per a degustar una part de la cuina del Sud de Nord-Amèrica a La Daurada.

MENÚ SOPAR VIP

Per a compartir

Musclos marinera
Els nostres bunyols de bacallà amb mel
Ensaladilla russa fumada amb maionesa d’anguila

Segons a escollir

· Picanya a la brasa amb guarnició
· Suprema de lluç amb fideus de calamar

Postres

Broqueta de fruita amb ratlladura de llima

Begudes

Aigua
Vi blanc i negre Ànima de Raimat
Café

Més informació 938159820

ENTRADES PER AL FESTIVAL

ENTRADA NOMES DE DIA TERRASSA

15€ + DESP. GESTIÓ D’11.00 A 20.00H (MENORS DE 16 ANYS ENTRADA GRATUÏTA NOMES ZONA TERRASSA)

ENTRADA GENERAL NUMERADA TOT EL DIA

30€ + DESP. GESTIÓ INCLOU ACCÉS TERRASSA + PISTA CENTRAL

ENTRADA VIP TOT EL DIA + SOPAR

70€ + DESP. GESTIÓ INCLOU ACCÉS TERRASSA + PISTA CENTRAL + SOPAR RESTAURANT

GUARDA EL DOSSIER

CONTACTA AMB NOSALTRES

PRODUCCIÓ EXECUTIVA

La Daurada Group

93 815 98 20
produccio@ladaurada.es

DISSENY GRÀFIC

Adrià Voltà

626 73 89 95

PREMSA

Orlando Palacios

617 784 684
orlando@ladaurada.es

Amelia Rodríguez
Laura Sali Pérez

667 656 269
press@ladaurada.es

DIRECCIÓ ARTÍSTICA

Dani Pérez
Isidre Melendres

696 00 95 50
elidandos@gmail.com

COL·LABORADORS