Imagen que muestran los distintos espacios de La Daurada QUI SOM
Imagen que muestran los distintos espacios de La Daurada QUI SOM

FILOSOFIA

La Daurada és un espai sobre el Mediterrani per compartir experiències en família o amb amics, ple de música. La Daurada la forma un equip de professionals en el sector de l'oci i la restauració, que esperen generar grans records.

VALORS

Dosi de bons moments, sol, música, mar, gastronomia, tot marinat amb el mediterrani de fons i la vocació d'un equip per crear moments memorables.

Restaurant La Daurada

El Restaurant de La Daurada, amb una carta d'arrossos extensa i una completa varietat de plats amb clara essència mediterrània sempre en equilibri amb les noves tendències.

Restaurant La Marabanda

La Marabanda, és igualment una carta amb una clara tendència a exaltar el producte fresc de proximitat, així el seu eix principal són els espetos i el peix de la Llotja de Vilanova a la brasa. Una cuina de mar i foc.

Restaurant Bocateria

A partir de la posta de sol, oferim una carta d'entrepans a la terrassa principal, suggerent per als que busquen acompanyar el seu pas amb un snack.

Discoteca

La discoteca de la Daurada és un dels nostres primers emblemes i tot un referent de l'oci nocturn a tot el país. Un espai per viure grans nits en el millor escenari que puguis imaginar-te amb terrassa i pista central.

Concerts

La Daurada és una de les millors sales a nivell nacional amb una espectacular programació estable de concerts de gran format durant tot l'any. Un escenari pel qual han passat en els últims anys els artistes i grups més importants de l'escena musical.

La Marabanda

Marabanda és la definició de mediterrani, un espai amb personalitat pròpia per descobrir-lo amb els 5 sentits. Restaurant, terrassa i piscina davant del mar, amb servei d'hamaques i balineses, a més d'una proposta gastronòmica basada en mar i brasa. On Cuinem els millors moments a foc lent.

Cala Tintorera

Apropar-se a la nostra Cala és sentir el mar a la pell, i la necessitat de submergir-se. Un espai de relax i sol bon lloc per fer un vermut o un còctel veient cara a cara la posta de sol. T'animes a gaudir-la?