Carta La Daurada
Per compartir
Braves La Daurada

Ensaladilla rusa fumada
Musclos a la marinera
Musclos a la brasa
Musclos al vapor
Croquetes de tonyina vermella i kimchi 6u.

Croquetes d’albergínia i miso 6u.

Croquetes de pollastre de corral rostit 6u.

Calamars a la romana amb tàrtara d’alfàbrega

Ortiguilles de mar a la andalusa
Tallarines a la planxa
Combinat de closques a la planxa
"Zamburiñas" a la planxa 6u.
Pernil ibèric de gla tallat a mà
Ostres al natural 1u.
Ostres amb salsa ponzu 1u.
Peix a la brasa
Pota de pop amb puré fumat Pak Choi i flor de Loto
Llobarro salvatge, suc de carn, bolets Enoki i patata fornera
Gamba vermella de Vilanova S/M
Peix de la llotja S/M
Carn a la brasa
Costella de vaca vella nikkei acabada a la brasa, puré trufado i “pamplinas”

Entrecotte de vedella Angus (600 gr)
Tataki de rubia galega i patata fornera
Especialitats
Tàrtar de gamba blanca de Vilanova
Sípia a la bruta

Orada a la sal (mín 2 pax)
Orada al forn (mín 2 pax)
Caneló XXL de rostit de vedella, cansalada i foie

Steak tartar
Arrossos
Arròs de bolets i secret ibèric
Arròs de tataki de vaca rossa gallega
Arròs parellada
Arròs negre de popets
Arròs de gamba vermella
Arròs de cranc blau, sec o caldós
Arròs de llamàntol, sec o caldós
Arròs de llagosta vermella, sec o caldós
Arròs de verduretes
Fideuà de calamar i musclos
De l'Hort
Amanida de burrata, tomàquet i alfàbrega
Amanida de salmó marinat a casa, mató, magrana i anet
Verdures a la brasa amb romesco

Ajoblanco de mango amb molles de tempura i verat marinat
Postres
“Tiradito” de pinya amb llet de coco cítrica

Coulant de xocolata blanca i praliné d’avellanes amb gelat de poma verda

Pastís cruixent de mascarpone, cafè i gelat de cirera amarena

Pastís cruixent de mascarpone, cafè i gelat de cirera amarena
“Torrija” de brioix, crema anglesa i gelat de galeta Maria
